Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.9 / 10
Merr informacion

As Health Tour

Ortabayır, Dereboyu Cd. No:128 K:2 D:6, 34387 Kâğıthane, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

As Health Tour ofron shërbim për pacientët vendas dhe ndërkombëtarë.

Qëllimi ynë parësor është kënaqësia qind për qind nga koha që kaloni në spitalin tonë nga momenti i regjistrimit deri në dalje, dhe fazat përkatëse ndiqen vazhdimisht nga shërbimi ynë i marrëdhënieve me pacientët dhe shërbimi ynë i qendrës së thirrjeve 24/7.

Spitali ynë, i cili e kuptoi përfitimin që Turizmi Shëndetësor i ka dhënë vendit tonë shumë vite më parë dhe e mori këtë si mision, ofron shërbime me Astur Health, të cilin e themeloi në vitin 2012, me mjekët tanë të specializuar në fushën e tyre.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Merr informacion

Retouch Body Clinic

Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Ahmet Sokak Ada Residance No:6-10/19, 34387 Şişli, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Retouchbody is an Istanbul based health tourism company. The company has been operating internationally since 2010, and provides services in operations such as hair transplantation, plastic surgery, dental treatments, and stomach reduction.

Retouchbody, is in the top in Turkey and the world, and continues to work in collaboration with expert surgeons in the field. Based in Istanbul, it plans operations with internationally accredited hospitals and doctors. Retouchbody has years of experience in the sector, serving patients from all over the world and dozens of different countries with the principle of mutual satisfaction for various health needs. Thousands of surgeries were performed safely with successful results in the operations planned by the Retouchbody.

Retouchbody continues its activities in Istanbul with the motto of affordable and quality service. The company, which has expert surgeons in its field, makes operation plans according to your needs. The treatment and care process is professionally managed by our company, prioritizing the health, safety and confidentiality of patients. Every stage of health tourism planning prepared in line with the needs, demands and suggestions of our patients is under the control of Retouchbody’s expert team.

Retouchbody, which continues its activities as the leading company in the sector; works with the principles of discipline, punctual work, patient safety, full satisfaction of their needs, and of course the best price.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Merr informacion

Civas Hair Transplant Clinic

Ümit Mahallesi, Meksika Caddesi 2479. sokak, NOKTA ANKARA No: 2 Kat:7, Daire: 7, 06810 Çankaya, Ankara, Turqia


Rreth Klinikës

Dr. Ekrem Civas is a Dermatology and Dermatological surgery specialist and has been working in the field of hair surgery and hair diseases since 1999.

He became the first Turkish doctor to be awarded by the American Board Certificate (ABHRS) and to be selected in the FISHRS category of the International Hair Surgery Association.

He has many scientific articles published in the field of hair surgery. He has also made numerous scientific speeches and contributed to many national and international congresses in the field of hair surgery.

There are anesthesia, channel opening (incisions) and natural hairline determination techniques developed by him in hair transplantation. In this way, hair transplantation results are almost impossible to understand.

He has determined algorithms for hair transplantation with scar alopecia. He has worked on hair transplantation techniques for two different types of scarring alopecia. Especially with the longest-term patient follow-up performed in the treatment of primary scar alopecia, it has made very important contributions to determining the criteria for safe hair surgery.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.8 / 10
Merr informacion

Estehelp Albania

Fulya Mahallesi, Ortaklar Cd. No:21, 34394 Şişli, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Estehelp është një operacion me bazë në Stamboll që ndihmon klientët që kërkojnë trajtim mjekësor në Stamboll.

Çfarë na bën unikë:

Ne kemi krijuar marrëdhënie profesionale me spitalet kyçe dhe mjekët ekspertë për t'ju siguruar që të merrni një trajtim me cilësi të lartë.

Përvoja dhe lidhjet tona me institucione të tilla sigurojnë vlerë për para në krahasim me kujdesin shëndetësor privat vendas.

Ne bashkëpunojmë me spitalet të cilat kanë akreditime si JCI, ISO për të siguruar që ato të jenë të standardeve ndërkombëtare.

Spitalet kanë koordinatorë të përkushtuar për pacientët ndërkombëtarë, të cilët janë pika kontakti midis pacientëve, mjekëve dhe kompanisë sonë dhe ndihmojnë pacientët dhe shoqëruesit gjatë gjithë qëndrimit të tyre. Ata na dërgojnë përditësime të rregullta për ecurinë e trajtimit dhe nëse kërkohet edhe te të afërmit në shtëpi.

Ne mund të ofrojmë një paketë të plotë shërbimi nga rregullimi i trajtimit, shërbimet e transferimit, akomodimi deri te kontaktimi i drejtpërdrejtë me spitalet dhe mjekët që do t'ju trajtojnë.

Ne kemi përvojë mjekësore në dërgimin e pacientëve jashtë vendit dhe jemi profesionistë në qasjen tonë për t'u shërbyer klientëve.

Qëllimi ynë është të ofrojmë trajtim mjekësor cilësor me çmime të përballueshme për klientët tanë. Ne e bëjmë këtë duke vepruar si partner për klientët tanë për të ofruar shërbime cilësore sipas standardeve më të larta.

Ne kemi koordinatorë ndërkombëtarë të pacientëve me shumicën e spitaleve tona partnere. Ata kujdesen për nevojat e pacientëve tanë, si transfertat në aeroport, rezervimet në hotele dhe pranimet në spital dhe qëndrojnë në kontakt të rregullt për t'u siguruar që pacientët janë të rehatshëm.

Çfarë është transplantimi i flokëve Sapphire FUE?

Safiri është shumë i vlefshëm kur vlerësohet si mineral. Në përdorimin e kokave të safirit përdoren edhe skajet e marra nga safiri i vërtetë. Gjatë këtij procesi shprehet me përdorimin e majave të safirit të prodhuara posaçërisht në vend të elitave metalike, gjatë procesit të grooving në seancën e transplantimit të flokëve. Metoda FUE duke përdorur majën e safirit e quajtur Transplanti i Flokëve Sapphire FUE nuk është një metodë më vete, por një lloj novacioni i ri që bie vetëm në fushën e FUE. Është një aplikacion i zhvilluar për të siguruar që kanalet në të cilat do të transferohen folikulat e flokëve të mbahen në një nivel minimal se zakonisht dhe për të minimizuar kështu formimin e kores dhe shërimin në këtë zonë. Falë këtij aplikacioni minimizohen plotësisht të gjitha simptomat dhe mundësitë që mund të shfaqen pas procesit të mbjelljes së flokëve. Prandaj, është kthyer në aplikimin më të preferuar të periudhës së fundit në procedurat e mbjelljes së flokëve.

Çfarë është transplantimi i flokëve?

Transplantimi i flokëve është operacioni kirurgjik i cili kryhet në ambient spitalor. Operacioni në thelb është 'marrja e rrënjëve të flokëve që merren nga zona e së njëjtës dhuruese e pacientit dhe mbjellja në zonën e theksuar të kokës së pacientit. Operacionet e mbjelljes së flokëve mund të bëhen vetëm duke transferuar rrënjët e flokëve të flokëve të vetë personit. Ngjyra e flokëve në zonën e dhurimit, ngjyra e flokëve në zonën që do të mbillet dhe përshtatja e karakteristikave strukturore është një çelës për pamjen natyrale. Koha e duhur për rënien e flokëve është një nga faktorët më të rëndësishëm se kur duhet të bëhet transplantimi i flokëve.

Metoda më e dobishme dhe e preferuar në mbjelljen e flokëve është ‘Metoda FUE’. Fue i jep mundësinë që pacienti të kthehet në jetën e tij të përditshme menjëherë pas operacionit. Përparësitë më të rëndësishme të Metodës Fue; qepjet nuk janë të nevojshme, mund të përdoret si te meshkujt ashtu edhe te femrat, procesi i shërimit është shumë i shkurtër, zona e mjekrës mund të përdoret nëse dhuruesi nuk ka gërvishtje të mjaftueshme. Sidomos metoda FUE është që flokët e mbetur do të forcohen dhe flokët tuaj të rinj do të dalin më shpejt dhe më të shëndetshëm.

Para dhe pas transplantimit të flokëve, pacienti ka një lloj detyrash shtëpie dhe duhet të bëjë gjërat që i thotë mjeku i tij/saj.

Trajtimi në Turqia

Turqia si për nga pozicioni i saj gjeopolitik, ashtu edhe për nga transporti i lehtë është një vend i preferuar nga pacientë nga e gjithë bota për turizmin shëndetësor. Në Turqi, ka qindra kujdes shëndetësor të suksesshëm për transplantin e flokëve, operacionet estetike dhe trajtimet e kancerit. Këto spitale dhe klinika shërbejnë me çmime më të volitshme në krahasim me vendet e tjera të botës. Pacientët që vijnë për pushime në verë, lënë termin në institucionet shëndetësore që ndodhen në vendpushimet dhe bëjnë si pushimet ashtu edhe trajtimet me mjekë specialistë. Stambolli, Izmiri dhe Antalia janë qytetet më të preferuara për turizmin shëndetësor në Turqi. Megjithatë, është jashtëzakonisht e mundur të merrni trajtime cilësore në qytete të tjera.