Mirë se vini në faqen tonë të internetit! Ne duam të sigurojmë që ju të keni përvojën më të mirë të mundshme gjatë shfletimit të faqes sonë, kjo është arsyeja pse ne përdorim cookies.

Cookies janë pjesë të vogla të të dhënave që ruhen në kompjuterin ose pajisjen tuaj kur vizitoni një faqe interneti. Ato lejojnë faqen e internetit të kujtojë preferencat dhe cilësimet tuaja, duke e bërë përvojën tuaj të shfletimit më të personalizuar dhe efikase.

Faqja jonë e internetit përdor cookie për qëllime të ndryshme, duke përfshirë:

  • Përmirësimi i përvojës së përdoruesit: Ne përdorim cookie për të personalizuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit, si për shembull të kujtojmë informacionin tuaj të hyrjes ose preferencën gjuhësore.
  • Analizimi i trafikut të faqes në internet: Ne përdorim cookie për të analizuar se si vizitorët përdorin faqen tonë të internetit, si p.sh. cilat faqe vizitojnë dhe sa kohë kalojnë në sajt. Kjo na ndihmon të kuptojmë se cila përmbajtje është më e njohur dhe si mund ta përmirësojmë faqen e internetit.
  • Shfaqja e reklamave të synuara: Ne mund të përdorim cookie për t'ju shfaqur reklama që janë të rëndësishme për interesat tuaja. Kjo bëhet përmes përdorimit të kompanive reklamuese të palëve të treta.

Ju keni mundësinë të çaktivizoni cookies në shfletuesin tuaj, por ju lutemi vini re se kjo mund të ndikojë në aftësinë tuaj për të përdorur plotësisht të gjitha veçoritë e faqes sonë të internetit.

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me përdorimin tonë të cookies, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Faleminderit që vizituat faqen tonë të internetit!