Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Bëni një takim

Derma Gold Clinic

Chervena Stena 38 street, Sofija grad, Bullgaria


Trego të gjitha trajtimet
Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Bëni një takim

NRW Health Point

Stadttor 1, Düsseldorf, Gjermania


Trego të gjitha trajtimet
Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Bëni një takim

Klinik Mind Body & Soul

Blegdamsvej 84, st. sal. tv, Kobenhavn, Danimarkë


Trego të gjitha trajtimet

Çfarë është dermatologjia?

Është dermatologjia ajo që shqyrton nga afër sëmundje të ndryshme të lëkurës, çrregullime apo probleme të thonjve si ekzema dhe përcakton diagnozën dhe metodën. Dermatologu është një mjek i specializuar në diagnostikimin, trajtimin dhe parandalimin e sëmundjeve të lëkurës dhe kancerit të lëkurës. Këta ekspertë vendosin lehtësisht diagnozën dhe i sugjerojnë pacientit një zgjidhje të përshtatshme. Përveç kësaj, shumë sëmundje të lëkurës mund të transmetohen seksualisht. Këto zakonisht trajtohen nga dermatologët. Sëmundjet kërpudhore, psoriasis, puçrrat, sëmundjet veneriane si puçrrat e pubertetit, ekzema, sifilizi, gonorrea, trajtimi i të gjitha sëmundjeve të lëkurës seksualisht të transmetueshme, kanceret e lëkurës (diagnoza dhe trajtimi i melanomës), shenjat e lindjes, humbja e flokëve, alergjitë ndaj ilaçeve, urtikaria (urtikaria) trajtimi dhe hetimi i shkaqeve të saj, alergjia nga dielli dhe trajtimi i saj, trajtimi i sëmundjeve orale, afta, myku i gjuhës dhe sëmundje të tjera, sëmundjet e lëkurës të trashëguara gjenetikisht, lythat, nishanet dhe molusku, sëmundjet mykotike të thonjve, trashja e thonjve, diagnostikimi dhe trajtimi i thonjtë e rrënjosur dhe sëmundje të tjera të thonjve, lëkurë me vaj, zbokth kryhen në departamentet e dermatologjisë.