Vendndodhje të reja

Shikoni klinikat e reja të shtuara.

Klinika

25

Llojet e klinikës

22

Trajtime

346

Pacientë të lumtur

1253

Shqyrtime

Komentet e pacientëve nuk përdoren aktualisht.

Vendndodhjet dhe trajtimet më të vlerësuara

Turqi

Turqi

Stamboll

Stamboll

Ankara

Ankara

Antalia

Antalia