Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Merr informacion

Retouch Body Clinic

Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Ahmet Sokak Ada Residance No:6-10/19, 34387 Şişli, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Retouchbody is an Istanbul based health tourism company. The company has been operating internationally since 2010, and provides services in operations such as hair transplantation, plastic surgery, dental treatments, and stomach reduction.

Retouchbody, is in the top in Turkey and the world, and continues to work in collaboration with expert surgeons in the field. Based in Istanbul, it plans operations with internationally accredited hospitals and doctors. Retouchbody has years of experience in the sector, serving patients from all over the world and dozens of different countries with the principle of mutual satisfaction for various health needs. Thousands of surgeries were performed safely with successful results in the operations planned by the Retouchbody.

Retouchbody continues its activities in Istanbul with the motto of affordable and quality service. The company, which has expert surgeons in its field, makes operation plans according to your needs. The treatment and care process is professionally managed by our company, prioritizing the health, safety and confidentiality of patients. Every stage of health tourism planning prepared in line with the needs, demands and suggestions of our patients is under the control of Retouchbody’s expert team.

Retouchbody, which continues its activities as the leading company in the sector; works with the principles of discipline, punctual work, patient safety, full satisfaction of their needs, and of course the best price.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.9 / 10
Merr informacion

As Health Tour

Ortabayır, Dereboyu Cd. No:128 K:2 D:6, 34387 Kâğıthane, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

As Health Tour ofron shërbim për pacientët vendas dhe ndërkombëtarë.

Qëllimi ynë parësor është kënaqësia qind për qind nga koha që kaloni në spitalin tonë nga momenti i regjistrimit deri në dalje, dhe fazat përkatëse ndiqen vazhdimisht nga shërbimi ynë i marrëdhënieve me pacientët dhe shërbimi ynë i qendrës së thirrjeve 24/7.

Spitali ynë, i cili e kuptoi përfitimin që Turizmi Shëndetësor i ka dhënë vendit tonë shumë vite më parë dhe e mori këtë si mision, ofron shërbime me Astur Health, të cilin e themeloi në vitin 2012, me mjekët tanë të specializuar në fushën e tyre.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.8 / 10
Merr informacion

Estehelp Albania

Fulya Mahallesi, Ortaklar Cd. No:21, 34394 Şişli, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Estehelp është një operacion me bazë në Stamboll që ndihmon klientët që kërkojnë trajtim mjekësor në Stamboll.

Çfarë na bën unikë:

Ne kemi krijuar marrëdhënie profesionale me spitalet kyçe dhe mjekët ekspertë për t'ju siguruar që të merrni një trajtim me cilësi të lartë.

Përvoja dhe lidhjet tona me institucione të tilla sigurojnë vlerë për para në krahasim me kujdesin shëndetësor privat vendas.

Ne bashkëpunojmë me spitalet të cilat kanë akreditime si JCI, ISO për të siguruar që ato të jenë të standardeve ndërkombëtare.

Spitalet kanë koordinatorë të përkushtuar për pacientët ndërkombëtarë, të cilët janë pika kontakti midis pacientëve, mjekëve dhe kompanisë sonë dhe ndihmojnë pacientët dhe shoqëruesit gjatë gjithë qëndrimit të tyre. Ata na dërgojnë përditësime të rregullta për ecurinë e trajtimit dhe nëse kërkohet edhe te të afërmit në shtëpi.

Ne mund të ofrojmë një paketë të plotë shërbimi nga rregullimi i trajtimit, shërbimet e transferimit, akomodimi deri te kontaktimi i drejtpërdrejtë me spitalet dhe mjekët që do t'ju trajtojnë.

Ne kemi përvojë mjekësore në dërgimin e pacientëve jashtë vendit dhe jemi profesionistë në qasjen tonë për t'u shërbyer klientëve.

Qëllimi ynë është të ofrojmë trajtim mjekësor cilësor me çmime të përballueshme për klientët tanë. Ne e bëjmë këtë duke vepruar si partner për klientët tanë për të ofruar shërbime cilësore sipas standardeve më të larta.

Ne kemi koordinatorë ndërkombëtarë të pacientëve me shumicën e spitaleve tona partnere. Ata kujdesen për nevojat e pacientëve tanë, si transfertat në aeroport, rezervimet në hotele dhe pranimet në spital dhe qëndrojnë në kontakt të rregullt për t'u siguruar që pacientët janë të rehatshëm.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Merr informacion

Civas Hair Transplant Clinic

Ümit Mahallesi, Meksika Caddesi 2479. sokak, NOKTA ANKARA No: 2 Kat:7, Daire: 7, 06810 Çankaya, Ankara, Turqia


Rreth Klinikës

Dr. Ekrem Civas is a Dermatology and Dermatological surgery specialist and has been working in the field of hair surgery and hair diseases since 1999.

He became the first Turkish doctor to be awarded by the American Board Certificate (ABHRS) and to be selected in the FISHRS category of the International Hair Surgery Association.

He has many scientific articles published in the field of hair surgery. He has also made numerous scientific speeches and contributed to many national and international congresses in the field of hair surgery.

There are anesthesia, channel opening (incisions) and natural hairline determination techniques developed by him in hair transplantation. In this way, hair transplantation results are almost impossible to understand.

He has determined algorithms for hair transplantation with scar alopecia. He has worked on hair transplantation techniques for two different types of scarring alopecia. Especially with the longest-term patient follow-up performed in the treatment of primary scar alopecia, it has made very important contributions to determining the criteria for safe hair surgery.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Merr informacion

PHD Hair Restoration Systems

17 Amerikis st., Attica, Greqia


Rreth Klinikës

Since 1999 we have been creating rich #HairAgain with natural results against hair loss, thinning & alopecia!

PHD has accumulated hair restoration experience since 1982! It caters to people who want beautiful, natural, rich hair and provides services in hair prosthetics, hair transplants, scalp treatments as well as specialized hair cleaning, maintenance, and care products.

The hair prosthetic method with a hair system is an ideal choice for immediate, non-surgical, and effective hair restoration adapted to your type and lifestyle with up to 100% naturalness. It can give you the look you've been dreaming of and help you overcome the given limitations of hair transplants and other methods when they fail to deliver the real results you've hoped for.

Whatever the reason and type of thinning, hair loss, or alopecia you are experiencing, at PHD we will find together the "system" that fits you and you pair with!

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Merr informacion

NRW Health Point

Stadttor 1, Düsseldorf, Gjermania

Çfarë është trajtimi i rënies së flokëve të tipit femëror?

Transplantimi i flokëve i aplikuar pa prerje flokësh, siç nënkupton edhe emri, është emri që i jepet transplantimit të flokëve pa rruar të gjithë ose një pjesë të flokëve. Kjo është metoda më e preferuar për trajtimin e rënies së flokëve të tipit femëror. Gjithashtu ideja e transplantimit të flokëve pa kruarje apo prerje flokësh është mjaft tërheqëse për këdo që mendon për transplantin e flokëve. Shumë njerëz që po mendojnë të transplantojnë flokët nuk duan që të tjerët të kuptojnë se transplantimi i flokëve bëhet edhe në ditët e para. Transplantimi i flokëve, veçanërisht për femrat, është një trajtim jashtëzakonisht i rëndësishëm pasi do të ndikojë pozitivisht në pamjen e tyre. Rënia e flokëve ose humbja e plotë e flokëve është një situatë shqetësuese që askush nuk do të donte ta përjetonte. Rënia e flokëve ndikon negativisht në psikologjinë e personit si dhe në pamjen e jashtme. Kjo situatë shkakton shqetësim më të madh sidomos te femrat në krahasim me meshkujt. Ashtu si tek meshkujt, metodat e transplantimit të flokëve janë të njëjta në transplantin e flokëve të tipit femëror.

Çfarë është transplantimi i flokëve?

Transplantimi i flokëve është operacioni kirurgjik i cili kryhet në ambient spitalor. Operacioni në thelb është 'marrja e rrënjëve të flokëve që merren nga zona e së njëjtës dhuruese e pacientit dhe mbjellja në zonën e theksuar të kokës së pacientit. Operacionet e mbjelljes së flokëve mund të bëhen vetëm duke transferuar rrënjët e flokëve të flokëve të vetë personit. Ngjyra e flokëve në zonën e dhurimit, ngjyra e flokëve në zonën që do të mbillet dhe përshtatja e karakteristikave strukturore është një çelës për pamjen natyrale. Koha e duhur për rënien e flokëve është një nga faktorët më të rëndësishëm se kur duhet të bëhet transplantimi i flokëve.

Metoda më e dobishme dhe e preferuar në mbjelljen e flokëve është ‘Metoda FUE’. Fue i jep mundësinë që pacienti të kthehet në jetën e tij të përditshme menjëherë pas operacionit. Përparësitë më të rëndësishme të Metodës Fue; qepjet nuk janë të nevojshme, mund të përdoret si te meshkujt ashtu edhe te femrat, procesi i shërimit është shumë i shkurtër, zona e mjekrës mund të përdoret nëse dhuruesi nuk ka gërvishtje të mjaftueshme. Sidomos metoda FUE është që flokët e mbetur do të forcohen dhe flokët tuaj të rinj do të dalin më shpejt dhe më të shëndetshëm.

Para dhe pas transplantimit të flokëve, pacienti ka një lloj detyrash shtëpie dhe duhet të bëjë gjërat që i thotë mjeku i tij/saj.