Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.8 / 10
Merr informacion

Dalya Health Services

Cerrahpaşa Mah, Koca Mustafapaşa Cad. Ufuk Apt. No: 130/B Fatih, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Si Shërbime Shëndetësore Dalya, të emërtuara sipas lules së shtatorit, ne po ndjekim një rrugë të suksesshme në sektorin e shëndetësisë duke i dhënë kuptim me organizatën tonë në shtator. Imagjinoni një punë, e cila ka një rëndësi të veçantë në ruajtjen, mbrojtjen dhe përmirësimin e cilësisë së jetës së njeriut, po, emri i kësaj pune është “Human Health” Dalya Health, ne kemi arritur vepra të suksesshme që kanë rezultuar gjithmonë me fytyra të buzëqeshura për ne që nga dita e parë që hymë në një biznes kaq të shenjtë.

Suksesi në një punë kaq domethënëse është me rëndësi të madhe për të dyja palët. Pas çdo historie suksesi qëndron një ekip i suksesshëm dhe një infrastrukturë e avancuar. Pra, çfarë shërbimesh ofrojmë ne si Dalya Health; Ne përmirësojmë cilësinë e jetës tuaj me shërbime të ndryshme shëndetësore si trajtimi modern i avancuar i venave me variçe, trajtimi i plagëve të kyçit të këmbës dhe këmbëve diabetike, skleroterapia me shkumë, trajtimi me lazer kapilar, terapia rigjeneruese e qelizave, transplantimi i flokëve dhe estetika, dhe ju rikthejmë në atë shëndet të vjetër që ju zonjushe.

Dashuria jonë për punën tonë rritet gjithmonë kur hasim kënaqësinë tuaj duke vepruar gjithmonë në vetëdijen se sa e rëndësishme një punë po bëjmë. Në dritën e shkencës, ne po punojmë gjithnjë e më shumë për t'u dhënë shëndet pacientëve tanë dhe për t'ua bërë jetën komode.

Zgjidh qytetin

Çfarë është Ulçera venoze?

Problemi i ulçerës venoze shihet shpesh te pacientët me venat me variçe të patrajtuara. Problemi i ulçerës venoze, i shkaktuar nga rritja e raportit të presionit në vena dhe si pasojë e përkeqësimit të integritetit të lëkurës, shihet shpesh në kyçin e këmbës dhe rreth tij. Lëkura rreth ulcerave trashet dhe merr një pamje kafe. Ulçera zbulohet me ultrasonografi me doppler me ngjyra, venografi tomografike të kompjuterizuar, MRI dhe ultratinguj intravaskular. Në ulcerat venoze, kërkohet një kujdes shumë serioz i plagës për të shëruar plagën. Nëse pacienti nuk mund të aplikojë trajtimin me fashë ose nuk rezulton i suksesshëm, pacienti shtrohet në spital dhe pushohet me këmbët lart. Terapia e plagës me vakum dhe terapia rajonale me oksigjen hiperbarik mund të përdoren në ulcerat varikoze. Edhe nëse plaga shërohet sërish pas trajtimit, duhet të vazhdohet përdorimi i çorape kompresuese dhe problemi themelor i venave duhet të zgjidhet. Problemet themelore të venave mund të arrihen me ndërhyrje kirurgjikale dhe trajtime me lazer.

Çfarë është Kirurgjia Kardiovaskulare?

Kirurgjia kardiovaskulare është një metodë që përdoret për të trajtuar sëmundjet që lidhen me zemrën dhe sistemin e qarkullimit të gjakut me të cilin punon. Kirurgjia e bypass-it koronar është trajtimi kirurgjik i okluzioneve në arteriet koronare që ushqejnë zemrën. Kirurgjia e sëmundjes së valvulës së aortës aplikohet në rastet e stenozës dhe pamjaftueshmërisë së valvulës së aortës. Kirurgjia e venave me variçe mund të aplikohet tek pacientët me venat me variçe me zmadhime të lakuara dhe të parregullta në venat e këmbëve. Nëse nuk bëhet trajtimi i nevojshëm, shkakton ulçera në këmbë. Operacioni i fistulës A-V për hemodializë mund të kryhet për pacientët që janë në dializë për shkak të sëmundjes kronike të veshkave, në mënyrë që ata të mund të hyjnë lehtësisht në dializë. Sëmundjet kardiovaskulare mund të trajtohen në pacientët me rrezik të lartë me një qasje multidisiplinare, me metoda miqësore me teknologjinë dhe të personalizuara. Në metodat kirurgjikale mund të aplikohen metoda të hapura, të mbyllura, endovaskulare si dhe metoda minimale invazive dhe kirurgjia robotike.

Trajtimi në Turqia

Turqia si për nga pozicioni i saj gjeopolitik, ashtu edhe për nga transporti i lehtë është një vend i preferuar nga pacientë nga e gjithë bota për turizmin shëndetësor. Në Turqi, ka qindra kujdes shëndetësor të suksesshëm për transplantin e flokëve, operacionet estetike dhe trajtimet e kancerit. Këto spitale dhe klinika shërbejnë me çmime më të volitshme në krahasim me vendet e tjera të botës. Pacientët që vijnë për pushime në verë, lënë termin në institucionet shëndetësore që ndodhen në vendpushimet dhe bëjnë si pushimet ashtu edhe trajtimet me mjekë specialistë. Stambolli, Izmiri dhe Antalia janë qytetet më të preferuara për turizmin shëndetësor në Turqi. Megjithatë, është jashtëzakonisht e mundur të merrni trajtime cilësore në qytete të tjera.