Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.8 / 10
Merr informacion

Dalya Health Services

Cerrahpaşa Mah, Koca Mustafapaşa Cad. Ufuk Apt. No: 130/B Fatih, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Si Shërbime Shëndetësore Dalya, të emërtuara sipas lules së shtatorit, ne po ndjekim një rrugë të suksesshme në sektorin e shëndetësisë duke i dhënë kuptim me organizatën tonë në shtator. Imagjinoni një punë, e cila ka një rëndësi të veçantë në ruajtjen, mbrojtjen dhe përmirësimin e cilësisë së jetës së njeriut, po, emri i kësaj pune është “Human Health” Dalya Health, ne kemi arritur vepra të suksesshme që kanë rezultuar gjithmonë me fytyra të buzëqeshura për ne që nga dita e parë që hymë në një biznes kaq të shenjtë.

Suksesi në një punë kaq domethënëse është me rëndësi të madhe për të dyja palët. Pas çdo historie suksesi qëndron një ekip i suksesshëm dhe një infrastrukturë e avancuar. Pra, çfarë shërbimesh ofrojmë ne si Dalya Health; Ne përmirësojmë cilësinë e jetës tuaj me shërbime të ndryshme shëndetësore si trajtimi modern i avancuar i venave me variçe, trajtimi i plagëve të kyçit të këmbës dhe këmbëve diabetike, skleroterapia me shkumë, trajtimi me lazer kapilar, terapia rigjeneruese e qelizave, transplantimi i flokëve dhe estetika, dhe ju rikthejmë në atë shëndet të vjetër që ju zonjushe.

Dashuria jonë për punën tonë rritet gjithmonë kur hasim kënaqësinë tuaj duke vepruar gjithmonë në vetëdijen se sa e rëndësishme një punë po bëjmë. Në dritën e shkencës, ne po punojmë gjithnjë e më shumë për t'u dhënë shëndet pacientëve tanë dhe për t'ua bërë jetën komode.

Çfarë janë plagët me variçe?

Në trajtimin e plagëve varikoze nuk mjafton vetëm kujdesi për plagën, por është i nevojshëm si korrigjimi i venave të poshtme ashtu edhe korrigjimi i plagës në lëkurë. Përveç kësaj, nëse ka një problem të brendshëm varikoze, duhet të trajtohen si venat varikoze të brendshme ashtu edhe të jashtme. Meqenëse indet e huaja nuk përdoren në trajtimin e plagëve me variçe, inflamacioni dhe alergjia nuk vërehen. Me teknikën SEPS, pamjaftueshmëria e venave perforuese dhe plagët varikoze mund të trajtohen duke hyrë në një ose dy vrima të hapura në lëkurë larg zonës së ulçeruar të kyçit të këmbës. Meqenëse çdo plagë ka situatën e saj unike, produktet dhe metodat e kujdesit të plagëve duhet të kryhen nga ekspertë të trajnuar për plagët. Në trajtimin e shenjave varikoze me lazer, energjia lazer përdoret me intensitet shumë të ulët. Kështu, ajo mbrohet nga efekti ngrohës i shkaktuar nga lazeri dhe plaga shërohet nga efekti i drejtpërdrejtë i rrezatimit. Arsyeja e shërimit është shumimi i qelizave me energjinë e gjeneruar nga lazeri.

Çfarë është Kirurgjia Kardiovaskulare?

Kirurgjia kardiovaskulare është një metodë që përdoret për të trajtuar sëmundjet që lidhen me zemrën dhe sistemin e qarkullimit të gjakut me të cilin punon. Kirurgjia e bypass-it koronar është trajtimi kirurgjik i okluzioneve në arteriet koronare që ushqejnë zemrën. Kirurgjia e sëmundjes së valvulës së aortës aplikohet në rastet e stenozës dhe pamjaftueshmërisë së valvulës së aortës. Kirurgjia e venave me variçe mund të aplikohet tek pacientët me venat me variçe me zmadhime të lakuara dhe të parregullta në venat e këmbëve. Nëse nuk bëhet trajtimi i nevojshëm, shkakton ulçera në këmbë. Operacioni i fistulës A-V për hemodializë mund të kryhet për pacientët që janë në dializë për shkak të sëmundjes kronike të veshkave, në mënyrë që ata të mund të hyjnë lehtësisht në dializë. Sëmundjet kardiovaskulare mund të trajtohen në pacientët me rrezik të lartë me një qasje multidisiplinare, me metoda miqësore me teknologjinë dhe të personalizuara. Në metodat kirurgjikale mund të aplikohen metoda të hapura, të mbyllura, endovaskulare si dhe metoda minimale invazive dhe kirurgjia robotike.

Trajtimi në Stamboll

Stambolli është një nga qytetet më të populluara dhe më të zhvilluara të Turqisë. Për trajtime shëndetësore, ka qindra spitale dhe klinika që u shërbejnë pacientëve vendas dhe të huaj. Institucionet e Stambollit ofrojnë shërbime për pacientë nga e gjithë bota, veçanërisht në lidhje me transplantin e flokëve dhe operacionet estetike. Ajo gjithashtu ka mjekë me famë botërore në trajtimet e kancerit dhe procedurat e transplantimit të organeve. Arsyeja kryesore pse Stambolli preferohet në trajtimet shëndetësore është cilësia, transporti i lehtë në rrugë ajrore dhe çmimet e përballueshme.

Trajtimi në Turqia

Turqia si për nga pozicioni i saj gjeopolitik, ashtu edhe për nga transporti i lehtë është një vend i preferuar nga pacientë nga e gjithë bota për turizmin shëndetësor. Në Turqi, ka qindra kujdes shëndetësor të suksesshëm për transplantin e flokëve, operacionet estetike dhe trajtimet e kancerit. Këto spitale dhe klinika shërbejnë me çmime më të volitshme në krahasim me vendet e tjera të botës. Pacientët që vijnë për pushime në verë, lënë termin në institucionet shëndetësore që ndodhen në vendpushimet dhe bëjnë si pushimet ashtu edhe trajtimet me mjekë specialistë. Stambolli, Izmiri dhe Antalia janë qytetet më të preferuara për turizmin shëndetësor në Turqi. Megjithatë, është jashtëzakonisht e mundur të merrni trajtime cilësore në qytete të tjera.