Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.9 / 10
Merr informacion

As Health Tour

Ortabayır, Dereboyu Cd. No:128 K:2 D:6, 34387 Kâğıthane, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

As Health Tour ofron shërbim për pacientët vendas dhe ndërkombëtarë.

Qëllimi ynë parësor është kënaqësia qind për qind nga koha që kaloni në spitalin tonë nga momenti i regjistrimit deri në dalje, dhe fazat përkatëse ndiqen vazhdimisht nga shërbimi ynë i marrëdhënieve me pacientët dhe shërbimi ynë i qendrës së thirrjeve 24/7.

Spitali ynë, i cili e kuptoi përfitimin që Turizmi Shëndetësor i ka dhënë vendit tonë shumë vite më parë dhe e mori këtë si mision, ofron shërbime me Astur Health, të cilin e themeloi në vitin 2012, me mjekët tanë të specializuar në fushën e tyre.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Merr informacion

Retouch Body Clinic

Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Ahmet Sokak Ada Residance No:6-10/19, 34387 Şişli, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Retouchbody is an Istanbul based health tourism company. The company has been operating internationally since 2010, and provides services in operations such as hair transplantation, plastic surgery, dental treatments, and stomach reduction.

Retouchbody, is in the top in Turkey and the world, and continues to work in collaboration with expert surgeons in the field. Based in Istanbul, it plans operations with internationally accredited hospitals and doctors. Retouchbody has years of experience in the sector, serving patients from all over the world and dozens of different countries with the principle of mutual satisfaction for various health needs. Thousands of surgeries were performed safely with successful results in the operations planned by the Retouchbody.

Retouchbody continues its activities in Istanbul with the motto of affordable and quality service. The company, which has expert surgeons in its field, makes operation plans according to your needs. The treatment and care process is professionally managed by our company, prioritizing the health, safety and confidentiality of patients. Every stage of health tourism planning prepared in line with the needs, demands and suggestions of our patients is under the control of Retouchbody’s expert team.

Retouchbody, which continues its activities as the leading company in the sector; works with the principles of discipline, punctual work, patient safety, full satisfaction of their needs, and of course the best price.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.7 / 10
Merr informacion

Dr. Cihan Uçar Aesthetic Center

Fulya Mah. Ortaklar Cd. No: 21 Mecidiyeköy / Şişli, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Unë kam lindur më 22 maj 1967 në lagjen Zara të Sivas. Shkollën fillore, të mesme dhe të mesme e përfundova në Sivas dhe arsimin universitar në Akademinë Mjekësore Ushtarake Gülhane dhe mora titullin Doktor Mjekësor në vitin 1990.

Ndërmjet viteve 1993 dhe 1999, kam punuar në Shërbimin e Kirurgjisë Plastike dhe Rikonstruktive dhe të Djegieve në Spitalin Trajnues Gülhane Haydarpaşa. Kam bërë studime eksperimentale dhe klinike për djegiet.

Në vitin 1999 u bëra specialiste në “Kirurgji Plastike dhe Rikonstruktive”. Kam artikuj të botuar në revista kombëtare dhe ndërkombëtare mbi djegiet dhe kirurgjinë e fytyrës.

Unë jam anëtar i Shoqatës Turke të Kirurgjisë Plastike dhe Rindërtimit, Shoqatës së Kirurgëve Maksilofaciale dhe Shoqatës së Kirurgjisë Estetike Plastike.

Gjuha ime e huaj është anglishtja dhe interesi im i veçantë është fotografia. Jam i martuar dhe kam 2 femije.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.8 / 10
Merr informacion

Estehelp Albania

Fulya Mahallesi, Ortaklar Cd. No:21, 34394 Şişli, Stamboll, Turqia


Procedura e trajtimit
The surgery will be performed in a clinic environment under general anesthesia. Patients will stay 1 or 2 days at the hospital following a surgery of 2-4 hours. Your drainages will be taken out when you were discharged, however, the sutures will be removed after 8-10 days unless they are soluble type. Pain and swelling will be decreased to the minimal level after the surgery. Bruises and numbness of your skin will gradually disappear. You will able to stand up and walk at the very next day. You may want to keep fetus/confined positions for 7 to 10 days in order to protect the fitness of your abdomen walls. You can get back to your job after 10 days, though you have to take it easy.

Trajtime

Çfarë është Kirurgjia Abdominoplastike?

Abdominoplastika ose shtrirja e barkut është përtëritja dhe riformësimi i murit të barkut duke hequr yndyrën dhe lëkurën e tepërt nga kjo zonë dhe duke shtrënguar muskujt e relaksuar në murin e barkut. Me këtë operacion hiqet indi i lirshëm, dhjamor dhe pamja e fryrë e barkut, sigurohet që ai të rifitojë pamjen e tij të lëmuar dhe të hollë dhe gjithashtu hollohet beli. Në mënyrë të ngjashme, e ashtuquajtura diastazë e shkaktuar nga ndarja e muskujve të murit të barkut nga vija e mesme mund të riparohet me këtë operacion.

Formimi i murit të barkut mund të realizohet kryesisht me metodat e liposuksionit dhe abdominoplastikës, në varësi të gjendjes së lubrifikimit aktual, rënies dhe elasticitetit të lëkurës. Në ditët e sotme, këto dy metoda janë ndër trajtimet më të përdorura. Liposuksioni është operacioni estetik më i zakonshëm dhe abdominoplastika është operacioni i gjashtë më i shpeshtë estetik. Në varësi të gjendjes së lubrifikimit, rënies dhe elasticitetit të lëkurës, mund të aplikohen tre metoda të ndryshme si abdominoplastika klasike, miniabdominoplastika dhe abdominoplastika martesore.

Çfarë është Kirurgjia Plastike?

Kirurgjia plastike mbulon rindërtimin dhe riformimin e strukturave të ndryshme në trup, eliminimin e humbjeve të rënda të indeve dhe të gjitha llojet e procedurave estetike. Kirurgjia estetike dhe estetike janë pjesët më të njohura të kirurgjisë plastike. Në kirurgjinë plastike, ekziston një keqkuptim i zakonshëm që fjala plastikë do të thotë artificiale. Përkundrazi, fjala vjen nga fjala e lashtë greke "plastikos" do të thotë formim ose formim. Kirurgjia plastike rindërtuese është një trajtim që përdoret për të shëruar pjesët jofunksionale të trupit. Përdoret kryesisht për të rivendosur funksionin, megjithëse mund të ndryshojë edhe pamjen e individit. Procedurat, teknikat dhe parimet e kirurgjisë plastike estetike janë tërësisht të fokusuara në përmirësimin e pamjes së pacientit. Përmirësimi i tërheqjes estetike, simetrisë dhe proporcionit janë qëllimet kryesore.

Trajtimi në Stamboll

Stambolli është një nga qytetet më të populluara dhe më të zhvilluara të Turqisë. Për trajtime shëndetësore, ka qindra spitale dhe klinika që u shërbejnë pacientëve vendas dhe të huaj. Institucionet e Stambollit ofrojnë shërbime për pacientë nga e gjithë bota, veçanërisht në lidhje me transplantin e flokëve dhe operacionet estetike. Ajo gjithashtu ka mjekë me famë botërore në trajtimet e kancerit dhe procedurat e transplantimit të organeve. Arsyeja kryesore pse Stambolli preferohet në trajtimet shëndetësore është cilësia, transporti i lehtë në rrugë ajrore dhe çmimet e përballueshme.

Trajtimi në Turqia

Turqia si për nga pozicioni i saj gjeopolitik, ashtu edhe për nga transporti i lehtë është një vend i preferuar nga pacientë nga e gjithë bota për turizmin shëndetësor. Në Turqi, ka qindra kujdes shëndetësor të suksesshëm për transplantin e flokëve, operacionet estetike dhe trajtimet e kancerit. Këto spitale dhe klinika shërbejnë me çmime më të volitshme në krahasim me vendet e tjera të botës. Pacientët që vijnë për pushime në verë, lënë termin në institucionet shëndetësore që ndodhen në vendpushimet dhe bëjnë si pushimet ashtu edhe trajtimet me mjekë specialistë. Stambolli, Izmiri dhe Antalia janë qytetet më të preferuara për turizmin shëndetësor në Turqi. Megjithatë, është jashtëzakonisht e mundur të merrni trajtime cilësore në qytete të tjera.