Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.9 / 10
Merr informacion

As Health Tour

Ortabayır, Dereboyu Cd. No:128 K:2 D:6, 34387 Kâğıthane, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

As Health Tour ofron shërbim për pacientët vendas dhe ndërkombëtarë.

Qëllimi ynë parësor është kënaqësia qind për qind nga koha që kaloni në spitalin tonë nga momenti i regjistrimit deri në dalje, dhe fazat përkatëse ndiqen vazhdimisht nga shërbimi ynë i marrëdhënieve me pacientët dhe shërbimi ynë i qendrës së thirrjeve 24/7.

Spitali ynë, i cili e kuptoi përfitimin që Turizmi Shëndetësor i ka dhënë vendit tonë shumë vite më parë dhe e mori këtë si mision, ofron shërbime me Astur Health, të cilin e themeloi në vitin 2012, me mjekët tanë të specializuar në fushën e tyre.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Merr informacion

Retouch Body Clinic

Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Ahmet Sokak Ada Residance No:6-10/19, 34387 Şişli, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Retouchbody is an Istanbul based health tourism company. The company has been operating internationally since 2010, and provides services in operations such as hair transplantation, plastic surgery, dental treatments, and stomach reduction.

Retouchbody, is in the top in Turkey and the world, and continues to work in collaboration with expert surgeons in the field. Based in Istanbul, it plans operations with internationally accredited hospitals and doctors. Retouchbody has years of experience in the sector, serving patients from all over the world and dozens of different countries with the principle of mutual satisfaction for various health needs. Thousands of surgeries were performed safely with successful results in the operations planned by the Retouchbody.

Retouchbody continues its activities in Istanbul with the motto of affordable and quality service. The company, which has expert surgeons in its field, makes operation plans according to your needs. The treatment and care process is professionally managed by our company, prioritizing the health, safety and confidentiality of patients. Every stage of health tourism planning prepared in line with the needs, demands and suggestions of our patients is under the control of Retouchbody’s expert team.

Retouchbody, which continues its activities as the leading company in the sector; works with the principles of discipline, punctual work, patient safety, full satisfaction of their needs, and of course the best price.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.7 / 10
Merr informacion

Dr. Cihan Uçar Aesthetic Center

Fulya Mah. Ortaklar Cd. No: 21 Mecidiyeköy / Şişli, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Unë kam lindur më 22 maj 1967 në lagjen Zara të Sivas. Shkollën fillore, të mesme dhe të mesme e përfundova në Sivas dhe arsimin universitar në Akademinë Mjekësore Ushtarake Gülhane dhe mora titullin Doktor Mjekësor në vitin 1990.

Ndërmjet viteve 1993 dhe 1999, kam punuar në Shërbimin e Kirurgjisë Plastike dhe Rikonstruktive dhe të Djegieve në Spitalin Trajnues Gülhane Haydarpaşa. Kam bërë studime eksperimentale dhe klinike për djegiet.

Në vitin 1999 u bëra specialiste në “Kirurgji Plastike dhe Rikonstruktive”. Kam artikuj të botuar në revista kombëtare dhe ndërkombëtare mbi djegiet dhe kirurgjinë e fytyrës.

Unë jam anëtar i Shoqatës Turke të Kirurgjisë Plastike dhe Rindërtimit, Shoqatës së Kirurgëve Maksilofaciale dhe Shoqatës së Kirurgjisë Estetike Plastike.

Gjuha ime e huaj është anglishtja dhe interesi im i veçantë është fotografia. Jam i martuar dhe kam 2 femije.

Verifikuar

Rezultati i kontaktit

9.8 / 10
Merr informacion

Estehelp Albania

Fulya Mahallesi, Ortaklar Cd. No:21, 34394 Şişli, Stamboll, Turqia


Rreth Klinikës

Estehelp është një operacion me bazë në Stamboll që ndihmon klientët që kërkojnë trajtim mjekësor në Stamboll.

Çfarë na bën unikë:

Ne kemi krijuar marrëdhënie profesionale me spitalet kyçe dhe mjekët ekspertë për t'ju siguruar që të merrni një trajtim me cilësi të lartë.

Përvoja dhe lidhjet tona me institucione të tilla sigurojnë vlerë për para në krahasim me kujdesin shëndetësor privat vendas.

Ne bashkëpunojmë me spitalet të cilat kanë akreditime si JCI, ISO për të siguruar që ato të jenë të standardeve ndërkombëtare.

Spitalet kanë koordinatorë të përkushtuar për pacientët ndërkombëtarë, të cilët janë pika kontakti midis pacientëve, mjekëve dhe kompanisë sonë dhe ndihmojnë pacientët dhe shoqëruesit gjatë gjithë qëndrimit të tyre. Ata na dërgojnë përditësime të rregullta për ecurinë e trajtimit dhe nëse kërkohet edhe te të afërmit në shtëpi.

Ne mund të ofrojmë një paketë të plotë shërbimi nga rregullimi i trajtimit, shërbimet e transferimit, akomodimi deri te kontaktimi i drejtpërdrejtë me spitalet dhe mjekët që do t'ju trajtojnë.

Ne kemi përvojë mjekësore në dërgimin e pacientëve jashtë vendit dhe jemi profesionistë në qasjen tonë për t'u shërbyer klientëve.

Qëllimi ynë është të ofrojmë trajtim mjekësor cilësor me çmime të përballueshme për klientët tanë. Ne e bëjmë këtë duke vepruar si partner për klientët tanë për të ofruar shërbime cilësore sipas standardeve më të larta.

Ne kemi koordinatorë ndërkombëtarë të pacientëve me shumicën e spitaleve tona partnere. Ata kujdesen për nevojat e pacientëve tanë, si transfertat në aeroport, rezervimet në hotele dhe pranimet në spital dhe qëndrojnë në kontakt të rregullt për t'u siguruar që pacientët janë të rehatshëm.


Imazhet e trajtimit
Estehelp Albania Rinoplastika 1 Estehelp Albania Rinoplastika 2 Estehelp Albania Rinoplastika 3 Estehelp Albania Rinoplastika 4 Estehelp Albania Rinoplastika 5 Estehelp Albania Rinoplastika 6 Estehelp Albania Rinoplastika 7
Verifikuar

Rezultati i kontaktit

10 / 10
Merr informacion

Dr. M. Fatih Sönmez

Mimar Sinan Mah.Alparslan Bulvarı Park Apt. A Blok K:1 D:2, Samsun, Turqia


Rreth Klinikës

In 2009, began his professional studies in otolaryngology at The University of Dokuz Eylul and received his specialization in 2014. He completed his compulsory service at Igdir State Hospital. During that period, between June and July 2015, he was an observer doctor on facial plastic surgery at Lewisham & Greenwich Hospital in London. Currently, he provides services in his own private clinic

Trajtime

Çfarë është Kirurgjia Rinoplastike?

Rinoplastika është procedura kirurgjikale e cila kryhet për të korrigjuar deformimin e hundës. Është operacioni më i zakonshëm në kirurgjinë estetike. Një hundë që ka probleme me formën, ndoshta ka edhe probleme funksionale në të njëjtën kohë. Në këtë procedurë korrigjohen lakimet e kockave dhe kërcit që e pengojnë pacientin të marrë frymë. Pra, kur kryhet operacioni, mjekët zakonisht korrigjojnë formën e hundës dhe eliminojnë gjithashtu çrregullimet strukturore.

Në estetikën e hundës, përgjithësisht përdoren dy metoda si estetika e hundës së hapur dhe e mbyllur. Me estetikën e hundës me teknikë të mbyllur, mund të eliminoni problemet e formës dhe frymëmarrjes përpara se të lini gjurmë dhe të keni një pamje natyrale që i përshtatet fytyrës tuaj. Gjithashtu estetika e majës së hundës është një operacion në të cilin formohen kërcet në majë të hundës.

Çfarë është Kirurgjia Plastike?

Kirurgjia plastike mbulon rindërtimin dhe riformimin e strukturave të ndryshme në trup, eliminimin e humbjeve të rënda të indeve dhe të gjitha llojet e procedurave estetike. Kirurgjia estetike dhe estetike janë pjesët më të njohura të kirurgjisë plastike. Në kirurgjinë plastike, ekziston një keqkuptim i zakonshëm që fjala plastikë do të thotë artificiale. Përkundrazi, fjala vjen nga fjala e lashtë greke "plastikos" do të thotë formim ose formim. Kirurgjia plastike rindërtuese është një trajtim që përdoret për të shëruar pjesët jofunksionale të trupit. Përdoret kryesisht për të rivendosur funksionin, megjithëse mund të ndryshojë edhe pamjen e individit. Procedurat, teknikat dhe parimet e kirurgjisë plastike estetike janë tërësisht të fokusuara në përmirësimin e pamjes së pacientit. Përmirësimi i tërheqjes estetike, simetrisë dhe proporcionit janë qëllimet kryesore.

Trajtimi në Turqia

Turqia si për nga pozicioni i saj gjeopolitik, ashtu edhe për nga transporti i lehtë është një vend i preferuar nga pacientë nga e gjithë bota për turizmin shëndetësor. Në Turqi, ka qindra kujdes shëndetësor të suksesshëm për transplantin e flokëve, operacionet estetike dhe trajtimet e kancerit. Këto spitale dhe klinika shërbejnë me çmime më të volitshme në krahasim me vendet e tjera të botës. Pacientët që vijnë për pushime në verë, lënë termin në institucionet shëndetësore që ndodhen në vendpushimet dhe bëjnë si pushimet ashtu edhe trajtimet me mjekë specialistë. Stambolli, Izmiri dhe Antalia janë qytetet më të preferuara për turizmin shëndetësor në Turqi. Megjithatë, është jashtëzakonisht e mundur të merrni trajtime cilësore në qytete të tjera.