Merr informacion ( As Health Tour )
Lloji i klinikës > Kirurgjia Plastike

Duke klikuar butonin Dërgo informacionin, ju konfirmoni se keni lexuar dhe pranuar Kushtet dhe shërbimet tona. Lexoni Politikën e privatësisë tonë për më shumë informacion.

Verifikuar
img

Adresa

Ortabayır, Dereboyu Cd. No:128 K:2 D:6, 34387 Kâğıthane - Stamboll - Turqia

Pse duhet ta plotësoj këtë formular?

  • Merr konsultim falas.
  • Merr informacion rreth çmimeve.
  • Për të mësuar detajet e transportit dhe akomodimit.