Merr informacion ( Opr. Dr. Melih Ömür )
Lloji i klinikës > Veshi, hunda dhe fyti

Duke klikuar butonin Dërgo informacionin, ju konfirmoni se keni lexuar dhe pranuar Kushtet dhe shërbimet tona. Lexoni Politikën e privatësisë tonë për më shumë informacion.

Verifikuar
img

Adresa

Fulya Academy, Polat Tower Residence, Yeşil Çimen Sokak No: 12-438, Fulya Şişli - Stamboll - Turqia

Pse duhet ta plotësoj këtë formular?

  • Merr konsultim falas.
  • Merr informacion rreth çmimeve.
  • Për të mësuar detajet e transportit dhe akomodimit.